19.04.2021 ШАНОВНІ СПОЖИВАЧІ  ПОСЛУГ ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ ТА ВОДОВІДВЕДЕННЯ,  ЯКІ НАДАЮТЬСЯ ТОВ «КОМУНСЕРВІС».

ШАНОВНІ СПОЖИВАЧІ

ПОСЛУГ ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ ТА ВОДОВІДВЕДЕННЯ,

ЯКІ НАДАЮТЬСЯ ТОВ «КОМУНСЕРВІС».

 

З метою забезпечення споживачам безперешкодного та безоплатного доступу до інформації про встановлення цін/тарифів на послуги централізованого водопостачання та водовідведення, ТОВ «КОМУНСЕРВІС» повідомляє про надання можливості ознайомитися із повним пакетом документів, які у відповідності Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 12.09.2018 року № 239 були надані ТОВ «КОМУНСЕРВІС» до Таїровської селищної ради.

Ознайомитися із документами можна з понеділка по п’ятницю з 10.00 до 13.00 та з 14.00 до 17.00 за адресою: Одеська область, Овідіопольский район, с. Лиманка, ж/м Совіньйон, Одеський бульвар, 3.

При собі необхідно мати документи, які підтверджують належність до споживачів послуг централізованого водопостачання та водовідведення, які надаються ТОВ «КОМУНСЕРВІС» (договір на послуги водопостачання та водовідведення або квитанції про сплату послуг водопостачання та водовідведення).

З повагою,

ТОВ «КОМУНСЕРВІС».

← Все новости