09.07.2021 ГАНЧІРКА ПАРАЛІЗУВАЛА СТО МЕТРІВ КАНАЛІЗАЦІЙНОЇ ТРУБИ.

ГАНЧІРКА ПАРАЛІЗУВАЛА СТО МЕТРІВ КАНАЛІЗАЦІЙНОЇ ТРУБИ.


Скарги в «Комунсервіс» від жителів вул. Центральної («Совіньйон-2») почали активно надходити вчора вночі. Люди повідомляли, що сусідня порожня ділянка повністю затоплена фекальною рідиною, з якої розповсюджувався неприємний запах. Сантехнічна служба «Комунсервіс» відреагувала негайно і прибула на місце затоплення. Як виявилось, саме ця вулиця стала епіцентром аварійної ситуації. Далі в процесі роботи сантехники витягли з трубопроводу ганчірку, довжиною 50 см. (Див. на фото). Як вона опинилась всередині каналізаційної траси остається загадкою. Однак хтось прийняв таке рішення, запевняючи себе в тому, що каналізація впорається з будь-якими предметами і сміливо викинув ганчірку в унітаз. Результат – 100 метрів труби були виведені з робочого стану.

Роботи по усуненню аварійної ситуації продовжувалися протягом півтори години. В результаті трубопровід був очищений і проблема затоплення повністю усунена.

Подібні аварійні ситуації для Совіньйона не рідкість, коли співробітники сантехнічної служби витягували із каналізаційної труби пляшки, ганчірки, предмети гігієни та інші дивні формі, які провокували засмічення.

Тому ми звертаємось до всіх жителів Совіньйона з проханням грамотно експлуатувати комунікації з дбайливішім, акуратним та розумним підходом, щоб захистити себе та своїх сусідів від подібних випадків затоплення.

З повагою,

«Комунсервіс».

← Все новости