30.07.2021 ЗА СЛІДАМИ СМІТТЯ.

ЗА СЛІДАМИ СМІТТЯ.
Шановні жителі Совіньйону!
Останнім часом, в зв’язку з активним надходженням скарг і нарікань в адрес обслуговуючої організації «Комунсервіс» стосовно якості виконання послуги вивозу сміття, звертаємо Вашу увагу на те, що автомобілі-сміттевози призначені для збору та вивозу ТІЛЬКИ ТВЕРДИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ!
Процес пресування відходів в автомобілях-сміттевозах імпортного виробництва, що знаходяться в справному стані, здійснюється в спеціальної камері, яка за технічними параметрами не може мати повну герметичність. Внаслідок чого, в момент циклу пресування залишки харчових відходів, що містять рідину, проникають через отвори в камері і потрапляють на проїжджу частину дороги, видаючи неприємні запахи.
Нагадаємо, що це щорічна сезонна проблема, яка виникає в період з кінця липня до середини вересня. Саме в цей період жителі селища активно викидають побутові відходи, що містять рідину.
Ми пропонуємо одне з рішень даної проблеми – за можливістю виключити викид побутових відходів, що містять рідину в індивідуальні сміттєві контейнери. При цьому використання спеціальних подрібнювачів харчових відходів, вбудованих в раковину мийки, дозволять утилізувати їх в каналізаційну систему.
Слід зауважити, що стандартні контейнери об’ємом 1,1 кубічних метрів для збору твердих побутових відходів мають в нижній частині зливні отвори, які призначені для видалення вологи до пресування.
Дякуємо за розуміння.
З повагою,
«Комунсервіс».

← Все новости