26.11.2021 ПОРИВ ЦЕНТРАЛЬНОЇ ВОДОНАПІРНОЇ ТРУБИ.

ПОРИВ ЦЕНТРАЛЬНОЇ ВОДОНАПІРНОЇ ТРУБИ.
Аварійна ситуація трапилась вчора близько 10-ї години ранку в с. Лиманка біля ТП, де напередодні представники приватної підрядної організації проводили роботи по реконструкції підстанції. В наслідок розкопки траншеї було порушено цілісність центральної труби, яка постачає воду в ж/м «Совіньйон».
На місце аварії прибули співробітники сантехнічної служби «Комунсервіс». Оцінивши складність та серйозність пошкодження труби, сантехніки приступили до усунення пориву. Ремонтні роботи тривали близько 9-ти годин і були завершені о 23-й годині. Роботи проводились в траншеї глибиною близько 2-х метрів з постійною відкачкою води, в гумовому спецодягу та при пониженої температурі повітря. В результаті було замінено 4 метри трубопроводу діаметром 280 мм.
З дотримання техніки безпеки під час проведення аварійних робіт було повністю призупинено електропостачання села Лиманка.
В результаті, завдяки оперативної та злагодженої роботі сантехнічної служби «Комунсервіс» масштабний порив центрального трубопроводу було повністю усунено. Варто також відмітити, що завдяки накопичувальним резервуарам з водою, розташованих на центральної ВНС «Дубки», жителі Совіньйону не відчули вчорашньої відсутності водопостачання в нашому селищі.

			

← Все новости