14.01.2022 ВІДКЛЮЧЕННЯ ВОДИ В ОДЕСІ ТА СОВІНЬЙОНІ.

ВІДКЛЮЧЕННЯ ВОДИ В ОДЕСІ ТА СОВІНЬЙОНІ.
Шановні жителі Совіньйону!
Сьогодні, 14 січня, в зв’язку з проведенням ремонтних робіт припинена подача води в Одесі та області, в тому числі і в ж/м «Совіньйон» з 10:00 до 22:00.
Нагадаємо, що система водозабезпечення Совіньйона працює при вхідному тиску близько 4-х кг. Це забезпечується за допомогою насосних станцій, що працюють цілодобово, які живляться від накопичувальних ємностей. Завдяки такої організації водозабезпечення жителі Совіньйону не відчувають відсутність води протягом доби від Інфоксводоканала. Підтримувати тиск в системі водозабезпечення вдається завдяки насосним станціям, що споживають електроенергію, вартість якої є основною затратною частиною при формуванні тарифу на воду.
Варто відмітити, що селищна рада протягом півтора року не розглядає зміну тарифу на водозабезпечення для ТОВ «Комунсервіс». Ресурс насосних станцій необхідно підтримувати, але для цього не вистачає коштів. На даний час в випадку виникнення серйозних несправностей ТОВ «Комунсервіс» буде змушений відключити насосні системи через їх знос. В цьому випадку водозапезпечення буде організовано на вхідному тиску від Інфоксводоканала, що гарантовано не забезпечить водою територію Совіньйона.
Звертаємось до вас, жителі Совіньйона, депутати селищної ради, що мешкають на території селища, та впливові люди, які мають тут свою нерухомість – допоможіть вплинути на керівництво Таїровської ОТГ, щодо прийняття рішення про тариф для ООО «Комунсервіс».
Ми докладаємо всіх зусиль, аби ви продовжували жити в комфортних умовах. Але наші можливості небезмежні.
З повагою,
ТОВ «Комунсервіс».

			

← Все новости