17.08.2022 НАСТУПНИЙ ЕТАП АВАРІЙНИХ РОБІТ НА ВУЛИЦІ СОНЯЧНА.

НАСТУПНИЙ ЕТАП АВАРІЙНИХ РОБІТ НА ВУЛИЦІ СОНЯЧНА.

Розпочато наступний етап аварійних робіт з усунення пориву каналізаційного трубопровіда
на вул. Сонячна («Совіньйон-1»).

Нагадаємо, що раніше на місці пориву було замінено частину металевої труби на нову пластикову,
довжиною один метр.

Сьогодні аварійні роботи продовжено, але рівень їх масштабності значно збільшився.
Сантехнічна служба «Комунсервіс» демонтувала більше ніж три метра кубічних бетону, яким були захищені два напірних чавунних колекторів старих пошкоджених труб,

на місце яких встановлено дві нові пластикові, загальною довжиною більш 12-ти метрів.


Було зроблено з’єднання КНС «Нижня» з новою ділянкою пластикової труби, щоб забезпечити безперебійну роботу каналізаційної системи та відновити водозабезпечення частково відключених районів.

Завдяки професійному складу сантехнічної служби «Комунсервіс», які працювали з ранку та протягом дня безперервно, вдалося значно скоротити час відключення водозабезпечення.

Під час проведення ремонтних робіт було тимчасово призупинено водопостачання в мікрорайонах «Совіньйон-Дачний» та частково «Совіньйон-1».

Відзначимо, що наразі, особливо в умовах воєнного стану, такі роботи є фінансово витратними за рахунок підвищених цін на нові матеріали та паливо, оскільки на місці пориву працювали декілька одиниць важкої техніки. За відсутністю достатньої фінансової підтримки подібні аварії усувати дуже складно, а часом неможливо.
В цей нелегкий для всіх нас час ми намагаємось ставитись  із розумінням до кожного споживача та забезпечувати належний рівень комфорту в ж/м «Совіньйон».
Але ми просимо увійти і в наше становище та закликаємо своєчасно сплачувати комунальні рахунки і не залишати за собою боргів.

З повагою,
ТОВ «Комунсервіс».

← Все новости