24.05.2019 П І Л Ь Г И !!!

П І Л Ь Г И !!!

ШАНОВНІ СПОЖИВАЧІ!

Рішенням Таїровської селищної ради була затверджена програма «Соціального захисту населення Таїровської об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки»

   Згідно цієї програми передбачена компенсація за пільги на оплату за спожиту електроенергію, категоріям споживачів, які є споживачами ТОВ «КОМУНСЕРВІС» та мають підстави на отримання пільг згідно діючого законодавства та перебувають на обліку в управлінні соціального захисту Овідіопольської районної адміністрації Одеської області.

Особи, які мають право на отримання пільг за спожиту електроенергію, повинні звернутися до відділення «ОЩАДБАНК» за адресою: ж/м Совіньйон, вул. Набережна, 4а для отримання банківської картки на яку будуть здійснюватися перерахування компенсації пільг.

Для отримання банківської карти необхідно мати при собі

- паспорт громадянина України та ідентифікаційний код.

   Банківські картки не передбачають відкриття окремого рахунку в банківській установі.

   Нарахування пільг будуть здійснюватися у відповідності до норм споживання електричної енергії встановлених абзацом 1, п.п. 7 п. 2 Постанови Кабінету Міністрів України № 409 від 06.08.2014 р. «Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування».

     Програма виплат стартує тільки після отримання карток всіма пільговиками.

  Грошові кошти спрямовані на виплату компенсацій пільг не можуть бути перераховані на інші платіжні банківські картки в тому числі і на пенсійну картку.

  

                                        З повагою, ТОВ «КОМУНСЕРВІС»

← Все новости