31.03.2022 ДОДАТКОВА ПОТУЖНІСТЬ ДЛЯ НАСОСНОЇ СТАНЦІЇ «ДУБКИ».

ДОДАТКОВА ПОТУЖНІСТЬ ДЛЯ НАСОСНОЇ СТАНЦІЇ «ДУБКИ»

Незважаючи на ситуацію, що склалася в країні, яка спричинила за собою слабке фінансування селища, обслуговуюча організація «Комунсервіс» активно продовжує свою роботу.
Головна задача на сьогоднішній день – забезпечення безперебійної роботи всіх комунікацій Совіньйона в літній період, коли навантаження на них значно посилюється. Для збільшення пропускної спроможності насосної станції «Дубки» було прокладено додатковий силовий кабель для цілодобового безперебійного електроживлення насосів. Це дозволить уникнути можливі збої та аварійні відключення через перенавантаження напруги.
Проведення подібних робіт потребує чималих фінансових витрат.
Насосна станція «Дубки» обслуговує всю територію Совіньйона, враховуючи додаткові ємкості, які постачають в селище воду у випадку тимчасового аварійного відключення водопостачання в місті.
У нинішніх умовах цілодобово підтримувати роботу даного інфраструктурного об’єкту, зізнаємось, не легко. Але не дивлячись на всі складнощі та труднощі – насосна станція «Дубки» в режимі 24/7 продовжує забезпечувати комфорт кожного жителя Совіньйона.


З повагою,
Обслуговуюча організація
«Комунсервіс».

			

← Все новости