06.05.2022 ВИВІЗ ПОБУТОВОГО СМІТТЯ В УМОВАХ ДЕФІЦИТУ ПММ ТА ЗБІЛЬШЕННЯ ЦІН НА ПАЛИВО

УВАГА !
Шановні мешканці ж/м «Совіньйон»!


    На даний час ТОВ «ЖЕО «КОМУНСЕРВІС» продовжує виконувати свої обов’язки щодо надання послуг з вивезення твердих побутових відходів, але враховуючи, надскладний час та труднощі, які виникають на ринку паливо-мастильних матеріалів в зв’язку з різким збільшенням ціноутворення та дефіцитом палива, вважаємо за необхідне довести до Вашого відома наступне:
  Беручи до уваги, що тариф на послуги з вивезення побутових відходів був встановлений у 2017 році, та наразі не має можливості його перегляду, з 01 травня 2022 року будуть внесені зміни в Договір щодо графіку надання послуги та зміни об’ємів з розрахунку на одне домоволодіння: графік вивезення - через день з об’ємом 0,12 м3, що буде складати – 15 днів х 0,12 м3 = 199,044 гривень на місяць.
Договір набуває чинності з моменту підписання або здійснення оплати за надані послуги, або подання письмової заяви про приєднання до даного Договору з метою отримання відповідної послуги.
  Відповідно до ст. ст. 2, 5, 6, 8, 12, 13 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» (із змінами, внесеними згідно із Законом №2454-VIII від 07.06.2018 ВВР); «Правил надання послуг з поводження з побутовими відходами», затверджених постановою КМУ від 27.03.2019 року за №318; Закону України «Про правовий режим воєнного стану» та враховуючи вищезазначене, -

фактом бажання споживача укласти договір на нових умовах є:

- надання виконавцю підписаної заяви-приєднання (додаток до договору);

- сплата рахунка за надану послугу;

- факт отримання послуги.


  Сподіваємось на ваше порозуміння та дякуємо за своєчасно сплачені житлово-комунальні послуги.


З повагою,
ТОВ «ЖЕО «КОМУНСЕРВІС»

← Все новости