12.08.2022 АВАРІЙНІ РОБОТИ З УСУНЕННЯ ПОРИВУ ТРУБОПРОВІДА НА ВУЛИЦІ СОНЯЧНА.

АВАРІЙНІ РОБОТИ З УСУНЕННЯ ПОРИВУ ТРУБОПРОВІДА НА ВУЛИЦІ СОНЯЧНА.

Завершено перший етап аварійних робіт з усунення пориву каналізаційного трубопровіда на вул. Сонячна («Совіньйон-1»). На місці пориву сантехнічною службою «Комунсервіс» було замінено частину чавунної труби на нову пластикову, довжиною один метр.

Наразі ремонтні роботи найближчим часом будуть продовжені. В процесі цих робіт планується повністю замінити частину трубопровіду на ділянці вздовж вулиці Сонячна.

Зазначимо, що подібні аварійні роботи виконуються в будь-який час доби та пору року, не зважаючи на погодні умови. Навіть в нелегких умовах карантину та в період воєнного стану Обслуговуюча організація «Комунсервіс» намагається цілодобово забезпечувати комфортне проживання для всіх мешканців Совіньйону.

Треба також розуміти, що роботи з усунення аварій виконуються за рахунок частини тарифів за спожиту воду та водовідведення. Тому звертаємось до всіх жителів ж/м «Совіньйон» з проханням своєчасно сплачувати комунальні рахунки та не залишати за собою боргів.

Нагадаємо, що вік трубопроводу на території мікрорайонів «Совіньйон-Дачний» та частково «Совіньйон-1» більше ніж 25 років. Металеві труби комунальної мережі цієї ділянки вже давно вийшли зі строку експлуатації. В даних кооперативах вони знаходяться в аварійному стані та підлягають повній заміні. Але це планові масштабні роботи, які не можуть виконуватися за рахунок тарифів.

← Все новости