25.07.2023 СЕЗОННЕ СМІТТЯ. СЛІДИ З НЕПРИЄМНИМИ ЗАПАХАМИ.

СЕЗОННЕ СМІТТЯ.
СЛІДИ З НЕПРИЄМНИМИ ЗАПАХАМИ.

Шановні жителі ж/м «СОВІНЬЙОН»!

Останнім часом, в адрес обслуговуючої організації «КОМУНСЕРВІС» активно надходять скарги і нарікання стосовно якості виконання послуги вивозу сміття. Спочатку звернемо Вашу увагу на те, що автомобілі-сміттевози призначені для збору та вивозу ТІЛЬКИ ТВЕРДИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ!

Отже причини появи сміттєвих слідів з неприємними запахами залежать не від техніки, яка вивозе це сміття, а саме, від виду самого сміття.

Нагадаємо, що це щорічна сезонна проблема, яка виникає в період з кінця липня до середини вересня. Саме в цей період жителі селища активно викидають побутові відходи, що містять рідину (фрукти, овочі, ємності з недопитими напоями тощо).

Процес пресування відходів в автомобілях-сміттевозах імпортного виробництва, що знаходяться в справному стані, здійснюється в спеціальній камері, яка за технічними параметрами не може мати повну герметичність. Внаслідок чого, в момент циклу пресування залишки харчових відходів, що містять рідину, проникають через отвори в камері і потрапляють на проїжджу частину дороги, залишаючи неприємні запахи.

Ми звертаємось до жителів та пропонуємо одне з рішень даної проблеми – за можливістю виключити викид побутових відходів, що містять рідину в індивідуальні сміттєві контейнери. При цьому використання спеціальних подрібнювачів харчових відходів, вбудованих в раковину мийки, дозволять утилізувати їх в каналізаційну систему.

Слід зауважити, що стандартні контейнери об’ємом 1,1 кубічних метрів для збору твердих побутових відходів, які встановлюють мешканці Совіньйону біля своїх володінь, мають в нижній частині зливні отвори, які призначені для видалення вологи до пресування.

Дякуємо за розуміння.
З повагою,
ТОВ «ЖЕО «КОМУНСЕРВІС».

← Все новости